/ NOVA
Александрина и Иван продължават участието си в романтичната надпревара
Галина и Владимир окончателно се разделиха с романтичната надпревара „Един за друг“. Двойката, която тази седмица получи втори шанс и влезе отново във вилата на любовта, не успя да се справи с предизвикателствата и отпадна от състезанието.

Семейството с три деца се изправи на елиминация срещу Александрина и Иван. Галя и Вовата обаче получиха само две прегръдки и трябваше да се сбогуват с останалите участници в предаването. 

Тандемното изпитание тази седмица разкри какви са истинските отношения между двойките в играта. Те влязоха в ролята на пионки, които трябваше да се придвижват по поле, разчитайки както на собствения си късмет, така и на помощ от приятел.

С подкрепата на близките до тях, Радина и Петър спечелиха състезанието и станаха „Супердвойка на седмицата“. Двамата добавиха към семейния им бюджет финансов бонус от 6000 лв. и получиха задачата да изпратят още две двойки на битка за спасение. Така освен тях, единствената друга двойка, която бе спасена, станаха техните приятели Виктория и Явор. 

Шест двойки се впуснаха в битка за спасение, която провери доколко добре се справят партньорите с домакинските задължение под стрес. Участниците, облечени в обща пижама, трябваше да сменят чаршафи и калъфки на спалня, без да слизат от нея и използвайки само една от ръцете си.

За втора поредна седмица най-добро представяне и отличен синхрон демонстрираха Димана и Христо. Най-бавни пък бяха Александрина и Иван, на които изпитанието се стори почти невъзможно за изпълнение. Наказание от 30 секунди предопредели втората двойка в елиминацията да бъдат Галина и Владимир. 

Дамите ще се превърнат в Лара Крофт в следващото индивидуално изпитание на „Един за друг“. Какво ще бъде новото предизвикателство, не пропускайте в новите епизоди – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.