Флиртът – пет начина на употреба
Флиртът – пет начина на употреба / Thinkstock/Getty Images

Хората флиртуват навсякъде- в бара, на обществени събитие, онлайн, докато пътуват. Тъй като 91% от мъжете и жените флиртуват, затова не е изненадващо, че всеки има различни тактики да спечели човека, към когото има интерес. Сайтът vouchercodespro установи, че има поне пет различни типа на флиртуване.

На първо място е закачливият тип. С игривия тип флиртаджии разговорът върви леко и е изпълнен с безгрижни теми , които карат и двамата да се усмихват.

Следва флиртът с фрази, които всеки знае, но въпреки това те продължават да са смешни. Този тип флиртуване не бива да се подценява, тъй като хората, които са им почитатели, знаят, че фразите са добре известни на всички, но имат смелостта да ги използват по начин, който води до успех.

На трето място е играта на недостъпния тип. Когато хората използват този тип флиртуване, те отговарят на въпроса с въпрос или пък дават неясни отговори.

Следват смелите подпийнали флиртаджии. Те показват, че харесват някого повече от действителното или гледат вторачено обекта на флирт цяла вечер.

На последно място са самохвалковците. Те винаги разказват за скъпата си кола, луксозния си дом или скъпите магазини, от които пазаруват. (БГНЕС)