/ iStock/Getty Images
Призивите на фенове на сериала "Игра на тронове" да бъде заснет допълнителен материал от финалния му сезон останаха напразни, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Програмният директор на телевизия НВО Кейси Блойс заяви, че не се обмисля сериозно възможността да се заснеме отново финалът на въпросната история, който според някои фенове и критици е разочароващ.

„Игра на тронове“ получи рекордните 32 номинации за „Еми“

Всъщност номинациите за наградите "Еми" по-рано този месец не бяха повлияни от въпросните призиви - "Игра на тронове" получи рекордните 32 номинации.

Телевизия НВО ще се опита да съхрани жив интереса на феновете и към нов сериал, в който действието предхожда случващото се в "Игра на тронове". "Снимките на първия епизод от новия сериал наскоро приключиха в Белфаст - отбеляза Блойс. - Заснетият материал наистина е много добър. В новия сериал се снима Наоми Уотс, а действието се развива хиляди години преди това в "Игра на тронове"." 

Бродират гигантски гоблен за „Игра на тронове“

Той увери, че негативните реакции към финала на "Игра на тронове" изобщо няма да повлияят върху заснемането на новия сериал. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА