/ NOVA
Смелото изпълнение в образа на Дженифър Лопес изпрати певецът на първо място в класацията
За втора поредна вечер Фики спечели първо място в уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“. „Безкрайно щастлив съм - утре имам рожден ден и това е един подарък за мен“, сподели певецът, който смело се впусна в образа на Дженифър Лопес с динамична хореография и сексапилно облекло.
 

Вторият лайв постави обещаващо начало с първия мъжки образ на Маги Джанаварова, която влезе в обувките на вокала на One Republic – Райън Тедър.
 

Малко по-късно JJ се развихри и изправи на крака Фънки със „шантавата“ роля на Tones and I.
 

Въпреки че Тото откри прилика между себе си и Пинк единствено в мъжката походка, той създаде истинско парти на сцената с чувство за хумор и самоирония.
 

С обърнатите фрази и специфични стъпки на Миси Елиът, Галя отвори сърцата на журито и получи категоричното им одобрение.
 

Противоречия в триото предизвика изпълнението на Луна, която се потопи в кънтри музиката като Доли Партън.
 

Димитър Маринов ще се опита да надскочи себе си!“, заяви популярният актьор минути преди появата си на сцената като Йорданка Христова. Малко по-късно той получи и адмирациите на своя колега Юлиан Вергов.
 

Романтика и актьорска игра представи Анди, влизайки в ролята на продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян с песента „Не остарявай, любов“. Изпълнението и автентичната имитация докоснаха и самия Маги Халваджиян, който излезе и запя в дует с Анди. „Имах чувството, че слушах себе си - страхотно изпълнение“, допълни продуцентът на шоуто.
 

Поп звездата DARA показа, че може да се справи успешно и с народното пеене, превъплъщавайки се в Николина Чакърдъкова.
 

Следващата седмица Луна ще бъде Шаде, а Димитър Маринов ще се преобрази в миналогодишния участник в шоуто Папи Ханс. Тото ще се забавлява като Shaggy, а Галя ще опита звученето на Dua Lipa. Маги Джанаварова ще се върне към женските образи с Lizzo Proves, а Анди ще потърси връзката между футбола и музиката с хита на Шакира. DARA ще покаже лиричната си страна с Адел, а JJ ще бъде по-провокативен от всякога като Гери-Никол. На победителя за вечерта Бутонът на късмета донесе образа на  Майкъл Болтън.
 

Следете Facebook страницата на предаванетоофициалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY. За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук