Евгения Раданова - звезден репортер на Нова телевизия
Евгения Раданова - звезден репортер на Нова телевизия / netinfo

Олимпийската шампионка по шорттрек Евгения Раданова застава зад микрофона на Нова телевизия тази седмица. Тя е новият звезден репортер в едноименната рубрика на централната емисия „Календар". След като снощи тя ни показа репортаж за санирането на един блок и за това как едва пет панелни жилищни сгради в София са били цялостно санирани през изминалата година, днес Евгения Раданова ще е на гости в един дом за възрастни хора. Близо 1500 възрастни от цялата страна чакат за настаняване в такъв дом. Заведенията са общо76. Какви са условията и как живеят хората на преклонна възраст в тях - ще видим тази вечер по "Нова".

Утре темата е "секцио". Почти половината от българките предпочитат  да раждат чрез такава операция.  Световната здравна организация обаче препоръчва този вид раждане да не е повече от 10 % и то само когато има медицински показатели за това.

В последния работен ден от седмицата олимпийската шампионка ще ни разкаже, че с близо 300 са намалели разрешенията за работа на чужди граждани у нас спрямо миналата година. Специалистите го обясняват с кризата и факта, че много фирми фалират.