Актрисата Ева Лонгория, известна с ролята си в хитовия телевизионен сериал "Отчаяни съпруги", получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде Ройтерс. Звездата на 43-годишната Лонгория е 2634-ата на прочутата алея в Холивуд.

Вижте ослепителната Ева Лонгория на Алеята на славата (СНИМКИ)
 
На церемонията по откриването ѝ присъстваха третият съпруг на актрисата, мексиканският медиен магнат Хосе "Пепе" Бастон, от когото Ева Лонгория очаква първото си дете, както и нейни звездни приятели, сред които певецът Рики Мартин, актрисите Ана Фарис, Фелисити Хъфман, Мелани Грифит, и бившата певица от Spice Girls Виктория Бекъм.

Фелисити Хъфман, Ева Лонгория, Ана Фарис и Рики Мартин
Фелисити Хъфман, Ева Лонгория, Ана Фарис и Рики Мартин Gulliver/Getty Images

Ева Лонгория показа бременното си коремче (СНИМКА)

"Чувствам се така, сякаш още съм онова малко момиче от Тексас, което имаше големи мечти...и голяма коса. Като жена и представителка на латиноамериканската общност искам да заяви, че тази звезда не е моята, а нашата звезда", сподели Ева Лонгория.

Ева Лонгория със съпруга си Хосе "Пепе" Бастон
Ева Лонгория със съпруга си Хосе Gulliver/Getty Images

Как се промениха любимите актриси от „Отчаяни съпруги“ (СНИМКИ)

Ева Лонгория е не само актриса, но и продуцент, режисьор и сценарист. Актрисата стана световноизвестна с ролята на Габриела Сулис - секси и капризна съпруга в сериала "Отчаяни съпруги", за която има номинация за Златен Глобус.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА, БГНЕС