Един съквартирант напуска сензационно Big Brother All Stars
Един съквартирант напуска сензационно Big Brother All Stars / снимка: Нова телевизия

Big Brother All Stars 2015 даде силна заявка още със старта си. Въпреки че продължителността на сезона е само месец, събитията в него се случват с огромна интензивност. Тази вечер Големият брат е подготвил поредната голяма изненада за Съквартирантите. Напълно на живо, пред очите на зрителите, риалити звездите ще се впуснат в изпълнението на сложна мисия. В края ѝ групата ще трябва да реши единодушно с кого да се раздели, само два дни след началото на сезона.

Един съквартирант напуска сензационно Big Brother All Stars
netinfo

Новите Съквартиранти не губят и минута и първите словесни сблъсъци в Къщата вече са факт. В живото предаване тази вечер ще видим как безстрашната Соня се изправи срещу Евгени, за да защитава българските гурбетчии. До какво ще доведе това и ще отиде ли устатата журналистка в графа „неприятели" в личната листа на Лорда, предстои да разберем.

Осем риалити звезди влязоха в Big Brother All Stars (СНИМКИ/ВИДЕО)

Часове след влизането си в играта, Съквартирантите получиха първата си мисия, която предопредели съдбата им за следващите месеци. Мисия „Сфери" даде определена роля на всеки един, но докато късметът беше плътно зад някои от тях, други изтеглиха късата клечка.

Един съквартирант напуска сензационно Big Brother All Stars
netinfo

Днес ще видим как Вътрешният човек на Big Brother - Ваня Червенкова, получи първата си задача, за която никой не трябва да заподозре. Какво е алибито на Ваня и от какви свои привилегии реши да се възползва тя, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother All Stars и на официалната  Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в офBig Brother All Starsициалния канал на шоуто във Vbox7.com.