Един от номинираните Съквартиранти си тръгва тази вечер
Един от номинираните Съквартиранти си тръгва тази вечер / снимки: NOVA

Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще определят кой от номинираните - Емануела, Глория, Лара или Ирина, да напусне най-известната Къща завинаги. Преди това да се случи, четирите дами ще трябва да дават искрени отговори на провокативните въпроси на своите Съквартиранти напълно на живо.

Последните номинации и новият им регламент нажежиха обстановката в Къщата до краен предел. Лара и Ирина многократно признаха, че заплахата от напускане не им се вижда честна, а тежкото бреме на номинацията се отрази и на отношенията между най-добрите приятелки в шоуто. Тази вечер ще видим как проблемите между тях се задълбочават и, въпреки опитите на кака Лара да обясни решението си да участва в играта за възстановяване на бюджета на Ирина, тя няма да разбере до край аргументите ѝ. Ще остане ли едно искрено приятелство в историята или двете в крайна сметка ще намерят оправдание за държанието си, предстои да разберем.

Един от номинираните Съквартиранти си тръгва тази вечер
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.