Еминем
Еминем / Guliver/Getty Images
Изминаха 17 години, откакто Еминем пееше за "бебето си" Хейли Скот Матърс в "Heily's Song". Феновете му обаче се изненадаха колко е пораснала тя, след като започна да се изявява в Инстаграм, съобщи в. "Мирър".

Белият рапър, който стана кралят на хип-хопа

Хейли вече има 1,3 милиона последователи в Инстаграм. Тя е на 23 години и е завършила психология. В Инстаграм обаче пише за пътуванията си и за модните си предпочитания и изглежда иска да се изявява в козметичната индустрия.
 
Майката на Хейли Кимбърли Ан Скот е училищната любов на Еминем. Двамата сключват брак през 1999 г., когато Хейли е на четири години. Две години по-късно се развеждат, като Еминем получава детето. През 2006 г. отново се женят, но се разделят след няколко месеца.
 
 
Еминем често споменава Хейли в песните си, но се старае тя да расте далече от любопитните погледи. Хейли завършва гимназия в Мичиган, а след това учи психология в местния университет. Сега тя живее сравнително спокойно, често пътува. В интервю миналата година каза, че с баща й са "много близки". Тя често пуска в Инстаграм снимки от неговите участия на фестивали.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА