Две звезди напуснаха Big Brother All Stars, в сряда си тръгват още две
Две звезди напуснаха Big Brother All Stars, в сряда си тръгват още две / Нова тв

В понеделник вечер Кирил Вълчев и Маги Желязкова напуснаха Big Brother All Stars 2013. Фитнес гуруто и моделът отпаднаха в сериозната борба сред Номинираните, само седмица преди големия финал.

В сряда вечер още двама от полуфиналистите в Къщата ще напуснат предаването, оставяйки най-подкрепяните звезди в шоуто до 16-ти декември, когато ще бъде излъчен победителят на сезона.

Тази вечер певицата Райна за първи път ще се окаже „ябълката на раздора" след подаръка, който получи от Златка Райкова. Влизането на Райна в „захарната" Изповедалня ще й донесе конфликти, каквито не е и предполагала. След като тя прие възможността да опита от всички сладки изкушения в Изповедалнята, без да има право да ги сподели с останалите, днес всички Съквартиранти ще покажат недоволството си от изключителните права на певицата.

Две звезди напуснаха Big Brother All Stars в сряда си тръгват още две
netinfo

Довечера един от най-активните Съквартиранти ще разкрие пред зрителите съкровени моменти от личния си живот. До този момент Златка Райкова се въздържаше да коментира факти от своя живот в Къщата, но днес една домашно приготвена торта истински ще разчувства плеймейтката. За първи път Златка ще разкаже на Съквартирантите за своето семейство в чужбина, за детството и за най-близките хора.

Две звезди напуснаха Big Brother All Stars в сряда си тръгват още две
netinfo

Какво ще сподели Златка и дали Съквартирантите за първи път ще я видят, като едно крехко момиче, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.