Филип Плейн е известен с разточителния си начин на живот, страст към красивото и луксозното, а това си личи и от новата му къща. Новият му дом в тежкарския Уестсайд - Бел Еър, Лос Анджелис, е по-скоро дворец, който малко напомня на хотелски комплекс, а не на имение, пише каналът "Stars News" във vbox7.
 

Филип Плейн и неговата приятелка Лучия стягат новото си любовно гнездо, което струва скромните 280 млн. долара и се простира на цели 14 декара. След продължителни ремонтни, строителни дейности и обзавеждане, имениeто е завършено. В къщата има три фонтана, които са в самото начало на огромния имот и са първото нещо, което всеки посетител вижда, когато влиза по главната алея.
 

Интериорът на къщата е хем модерен, хем като в някой бароков дворец от ерата на френските крале. Именно това провокира някои коментиращи да нарекат къщата кич, а не уютен и модерен дом.
 

Много блясък в бяло и сребърно - това е цветовата палитра в имението на Плейн и приятелката му Лучия, която в ново видео в Youtube прави обиколка на дома и обяснява част от интериорните решения.

Трапезарията е в розов цвят, на тавана има невероятни тапети с текстове, които са вдъхновени от държавната опера в Германия, а това било препратка към родината на Филип. Всъщност имат няколко трапезарии, като втората е доста по-светла и елегантна. В този съвременен замък има много помещения и отделни зали, в които да посрещат гости.