Дарик Пловдив празнува рожден ден - 15 години
Дарик Пловдив празнува рожден ден - 15 години / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Дарик Пловдив празнува рожден ден - 15 години
56365
Дарик Пловдив празнува рожден ден - 15 години
  • Дарик Пловдив празнува рожден ден - 15 години

Фотоизложба, която разкрива любопитни моменти от работата на пловдивския екип на  Българското национално Дарик радио през последните години, ще бъде открита по случай 15-ия рожден ден на Дарик Пловдив лично от програмния директор на медията Константин Вълков. Официалното събитие е от 19.30 ч. пред зала „Бендида” на Новотела, където малко по-късно екипът ще посреща гостите си за празничния коктейл.

Някои от фотосите, които са предимно авторски на колегата Виктор Кадири, са правени специално за изложбата от хеликоптера на Darik Sky и разкриват изключителни панорамни гледки над Пловдив. Други са запечатали моменти от горещи новинарски събития под тепетата или показват картини  от живота в най-стария жив град в Европа.

Сред гостите на Дарик Пловдив е и Мъжът на годината - спасителят от автомагистрала „Тракия” Стефан Стойчев, който днес ще влезе в ролята и на радиоводещ и в тандем с гласа на годината на Дарик Тина Ивайлова ще води празничната програма за 15-ия рожден ден на екипа в Пловдив.

Двама бивши областни управители и настоящият Здравко Димитров също са сред гост водещите в празничната програма на Дарик Пловдив, която ще звучи през цялата седмица. Кметът Иван Тотев направи своя успешен дебют и прие поканата на екипа да води месечно рок предаване. Големият Йордан Йовчев има запазено място в извънредното издание на Дарик Спорт заедно с генералния секретар на Българската таекуондо федерация и селекционер на националния отбор, кметът на район Тракия Костадин Димитров.

Уникален високоадреналинен полет с парапланер ще спечели един слушател. Името на късметлията ще бъде изтеглено в 9 ч. сутринта в Дарик кафе този петък. Събитие, което също е свързано с 15-годишнината на пловдивския екип, ще промени едно от най-известните места в града. 15 бързо растящи екзотични дървета ще бъдат засадени в Градина на бъдещето край гребния канал в Пловдив.