С осем позитивни гласа в най-романтичното предаване продължават Ася и Калоян
Въпреки доброто си представяне до момента, най-романтичното предаване в телевизионния ефир „Един за друг“ тази седмица напускат Цветослава и Кристофър. Те се изправиха срещу Ася и Калоян, които се озоваха в дъното на класацията след индивидуалните предизвикателства. По време на елиминациите двойката от Своге получи едва два положителни гласа от останалите участници и се наложи да напусне Вилата на любовта.

През седмицата Цветослава и Кристофър се справиха повече от добре със собствените си задачи и успяха да заемат третото място във временното класиране. Положителните новини за тях свършиха, когато настъпи моментът за предизвикателството за двойки. В него двамата трябваше да пренесат и подредят мебели в стая само по спомен от снимка. В най-голямо затруднение се превърнаха детайлите и почти 32 минути бяха необходими на колоритната двойка за завършване на играта.

„За нас беше изключително удоволствие да участваме в „Един за друг“. Не искахме да си тръгваме толкова рано, защото имахме какво още да дадем. Такова приключение се случва веднъж в живота и се радвам, че го преживяхме. Това, което разбрахме тук е, че можем да направим неща, на които не сме смятали, че сме способни в реалния живот. Въпреки че сме заедно само от две години, осъзнахме, че се познаваме доста добре“, споделиха Цветослава и Кристофър на раздяла с останалите участници.

Романтичната надпревара продължава и следващата седмица, когато влюбените двойки ще се изправят пред нова доза екстремни предизвикателства и много изненади. Какво предстои за участниците в новите епизоди – не пропускайте да разберете в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за още актуални новини.