Чакаме отново феноменалните Stereo MC`s
Чакаме отново феноменалните Stereo MC`s / netinfo

Електро фънк легендите от STEREO MC’S отново са на път към България - те ще разтърсят за трети път София с най-новия си албум Double Bubble. Многобройните фенове посрещнаха с искрен ентусиазъм новината за посещението на култовата британска формация у нас.

Предишните два концерта (през 2002 и 2005) на носителите на наградата БРИТ и за албум, и за група, преминаха с феноменален успех, а сега те ни обещават още по-ударно и завладяващо шоу.

Stereo MC`s ще ни представят на живо всички любими химни от 1992 насам, сред които Connected, Deep Down & Dirty и Step It Up плюс най-новия им хит сингъл – Black Gold. Парчето има и уникален ремикс от актуалния диджей Fedde Le Grand.

Stereo MC`s пристигат в България в деня преди концерта. На сцената на зала Фестивална групата ще излезе начело с емблематичния фронтмен Роб Бърч, заедно с електро гуруто Ник Халъм, беквокалите Кат Кофи и Рейчъл Бърч и барабаниста Оуен Иф. 

Настоящото турне в подкрепа на най-новата им продукция в Double Bubble стартира след броени дни. Първият концерт ще бъде в Москва на 9 ноември, а шоуто в България е втората дата от гастрола. Турнето ще продължи до 20 декември и включва 20 концерта в цяла Европа.

Подробности за шоуто на Stereo MC`s у нас четете в zar.bg!