Бритни Спиърс
Бритни Спиърс / Gulliver/Getty Images
Бритни Спиърс коментира интервю на най-малкия си син Джейдън и обвини синовете си, че се нуждаят от парите й. Джейдън каза, че се надява да се свърже отново с майка си и ще се „моли тя да се оправи“. Той също така добави, че уважава дядо си Джейми Спиърс, под чиито грижи певицата е била в продължение на 13 години, и смята, че той се е грижил за благополучието на дъщеря си.

Самата Бритни Спиърс обвини баща си, че напълно контролира живота и финансите ѝ, според нея той трябва да прекара остатъка от живота си в затвора.

Бритни Спиърс се обърна към сина си с публикация в Instagram, отбелязвайки, че децата и бившият съпруг Кевин Федърлайн никога не са се притеснявали за нейното здраве, а са искали само тя да продължи да се грижи за тях.



„Джейдън, когато казваш, че ще се молиш за мен да се оправя... За какво точно ще се молиш? Искате да съм добре, за да мога да продължа да плащам на баща ви 40 000 долара на месец”, убедена е певицата.

Спиърс заяви, че синовете ѝ се държат по същия начин като баща ѝ, майка й и сестра й: „Всъщност вие не сте по-различни от другите ми близки, които винаги гледаха на мен като на болна”.
 

Певицата добави, че заради случилото се с нея е станала атеистка: „Бог нямаше да позволи това да ми се случи, ако той съществуваше. Вече не вярвам в Бог заради начина, по който децата ми и семейството ми се отнасяха към мен”. Съдът отстрани Джейми Спиърс от попечителството на дъщеря му през декември миналата година.
БГНЕС