Бритни Спиърс и Сам Асгари
Бритни Спиърс и Сам Асгари / Gulliver/Getty Images
Певицата Бритни Спиърс се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари в Южна Калифорния, предаде Асошиейтед прес. 

Церемонията се състоя месеци след като поп звездата се освободи от дългогодишното попечителство на баща си. 
 
Представителят на Асгари Брендън Коен потвърди сватбата на двойката. "Много съм развълнуван, че този ден дойде и те вече са женени. Знам, че той отдавна искаше това. Сам е толкова грижовен и оказващ подкрепа на всяка стъпка от пътя", каза Коен. Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха девет месеца след като оповестиха годежа си и близо седем месеца след като певицата извоюва свободата си от попечителството на баща си. Докато се бореше в съда да сложи край на настойничеството, което контролираше много аспекти от живота й, Спиърс изрази желанието си да се омъжи за Сам Асгари и да има деца.

Изпълнителката оповести в началото на годината, че е бременна. През март Бритни Спиърс съобщи, че е изгубила бебето. 

Спиърс и Асгари се запознаха през 2016 г. на снимките за клипа към песента ѝ "Slumber Party". Сватбеният ден не мина без неочаквана драма - първият съпруг на певицата беше арестуван, след като се опита да го провали. 

Капитан Камерън Хендерсън от шерифската служба на окръг Вентура каза, че полицаите са се отзовали на сигнал за незаконно проникване след 14:00 часа местно време в четвъртък. По думите му първият съпруг на поп певицата, Джейсън Александър, е бил задържан на мястото на церемонията. Хендерсън добави, че Александър е бил арестуван, след като служителите на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в друг окръг.
Джейсън Александър се включи на живо в Инстаграм, когато се приближи до охраната на събитието. Предавайки от почти празна, но украсена стая, той заяви, че Спиърс го е поканила.

"Тя е моята първа и единствена съпруга", каза Александър, който за кратко беше женен за Бритни Спиърс - негова приятелка от детството, през 2014 г. Бракът им продължи само 55 часа.
         
Поп звездата преди това беше омъжена за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина на 14 и 15 години.
БТА