Биляна Йотовска е категорична, че със спорт човек винаги ще изглежда добре, но най-вече – ще бъде здрав и ще има силна имунна система.
Факт, който никой не може да отрече. 

Макар фитнесите да бяха затворени, Биляна продължаваше да тренира и да се грижи за себе си вкъщи. Когато човек иска нещо и е мотивиран, винаги намира време, за да го постигне. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
Красавицата продължи да изглежда все така чудесно, дори и през този труден за всеки период. Докато едни се разхождахме предимно със спортни и небрежни дрехи вкъщи, други намериха време да бъдат отново секси.

Както става ясно от последната снимка на Биляна, тя е направила точно това.

"Говорим си с приятелки, че вече повече от месец-два не сме обличали друго освен удобен анцуг или пижама! Аз, обаче си открадвам и по някой по-секси момент...", пише Биляна.
 
Биляна използва Инстаграм, за да вдъхнови повече хора да водят по-здравословен начин на живот, внимавайки с храната, която приемат и да тренират повече, но и да ги накара да мислят позитивно.

Позитивното мислене е едно от най-важните неща. Трудно се постига, но е важно да виждаме доброто във всяка ситуация, колкото и неприятна тя да е за нас.
Биляна е на мнение, че положителната нагласа е от ключово значение за преодоляването на тежките житейски изпитания, които съдбата често поставя на пътя на всеки от нас.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smile 😇✌️ @biotechusa

A post shared by Biliana Yotovska ®️ (@bilianayotovska_new) on


"Въодушевлението и доброто настроение са заразни - не спирайте да ги разпространявате, докато не заразите всички!", е споделила Биляна към друга своя публикация.

Фитнес моделът се определи като позитивен и балансиран човек, който обича и е обичан и сподели, че не може без любовта. А любовта има много измерения - пълната къща, някой да те посрещне вкъщи, да има с кого да отидеш на почивка или дори на разходка.