Биляна Йотовска е име, което може да вдъхнови много жени  - тя изглежда перфектно, успяла е в професионален план е и има страхотно семейство. Пред Мариян Станков - Мон Дьо, тя сподели, че е известна с работата си, а не с "вдигнатите си крака". Тя коментира още, че хората често обичат да подценяват и дори омаловажават, а никой не се замисля за изминатия път. Вижте още в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🎂👨‍👩‍👦🎈 #happybirthday @nicoledimitrova2010

A post shared by Biliana Yotovska ®️ (@bilianayotovska_new) on


В своя живот Биляна Йотовска заяви, че се е убедила, че любовта на мъжа минава през стомаха и затова е сигурна, че нейният съпруг ще ѝ е вечно верен. Именно семейството си тя определя като най-голямата си победа в личен план - има семейство, а това днес определя като лукс, съдейки по раздели на приятелски двойки.

"Едни са нещата онлайн, други са на живо... прекалено много блясък и филтри", коментира тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес времето е прекрасно и тренировката ми ще бъде на открито, в двора ни!🤸🏻‍♀Не пропускайте да бъдете активни, въпрос на ЗДРАВЕ е! 🤗 P.S. Да Ви призная обаче, имам един лек проблем 🙄 не мога да избера кой чифт маратонки да сложа☝🤣😅 👟 @shopsector.com_official Ето и тренировката: 10 бърпита 10 лицеви опори 10 клека 10 скока от място 10 сумо клека 10 коремни преси по избор * повторете 3 пъти! Enjoy 😉 #bilianayotovskafitness #shopsector #bilianayotovskalabel #dreambibiteam #weekendvibes #beactive #workout

A post shared by Biliana Yotovska ®️ (@bilianayotovska_new) on


Биляна днес мечтае да сбъдне една мечта на дъщеря си Никол. 10-годишното момиче мечтае да има братче. Биляна не се "дърпа", но смята, че това са Божи неща. Не се притеснява, че една нова бременност ще развали тялото ѝ, защото за нея най-ценното, което можем да оставим след себе си, е животът.
 
Фитнес моделът се определи като позитивен и балансиран човек, който обича и е обичан и сподели, че не може без любовта. А любовта има много измерения - пълната къща, някой да те посрещне вкъщи, да има с кого да отидеш на почивка или дори на разходка.