Big Brother събра под един покрив 16 български знаменитости
Big Brother събра под един покрив 16 български знаменитости / NOVA
Дани Петканов и бившата му приятелка Александра Богданска получиха първата тайна мисия във VIP Brother 2017
VIP Brother 2017 стартира с тричасово живо предаване и най-известната Къща в България отново е пълна със знаменитости.

Лудият репортер Дани Петканов първи прекрачи прага, а към него се присъедини и бившата му приятелка Александра Богданска.

Вижте в снимки посрещането на първите 16 Съквартиранти във VIP Brother 2017

Макар и влюбен, Big Brother не изневери на себе си и постави на бившите гаджета първата тайна мисия в сезон 2017.
Двамата получиха тежката задача да убедят Сашка Васева и Алфредо Торес, че са сродни души, а мисията щеше да се приеме за успешна, ако в края на вечерта, когато Big Brother им даде задача да се разделят по двойки, двамата се изберат един друг.

Вижте Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Действително, след задачата Сашка Васева и Алфредо се избраха за сродни души, но не и без намесата на Даниел, а дали мисията на Съквартирантите ще бъде зачетена като успешна, ще разберем в новия епизод на шоуто.
Освен главните замесени в тайната мисия, към звездната компания се включиха и фолк певицата Мария, дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, хип-хоп изпълнителят Йонислав Йотов – Тото, ливанската красавица Енджи Касабие, звездният журналист Антон Стефанов, Мис Силикон Джулиана Гани, бизнесменът Цветелин Маринов – Цуни, Шеф Борис Петров, българският Роналдо – Даниел Златков, писателката Ваня Щерева, музикантът Дани Милев и естрадната легенда Маргарита Хранова.

Новите Съквартиранти във VIP Къщата на Big Brother (СНИМКИ/ВИДЕО)

Това е само началото на най-романтичния сезон на VIP Brother. Тази вечер в 21:00 часа по NOVA към звездната компания ще се присъединят още двама Съквартиранти, а зрителите ще проследят развоя на първата тайна мисия в Къщата.
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2017.