Времето на извънредното положение ни даде възможност да бъдем повече време с близките си и да преоткрием домашния уют. До това заключение е стигнал и Криско, който никак не се оплаква от новия си всекидневен режим.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Две седмици бащинство от днес 🥰 #pochivka #nebashpochivka

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


Пред "На Кафе" разкри, че той и любимата му, Цвети, спазват всички мерки - препоръчителни или задължителни, във връзка с ограничаване разпространението на коронавируса у нас. Двамата гледат дъщеричката си Амая, която вече е на 7 месеца, а преди дни едновременно са ѝ поникнали две зъбчета. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💐

A post shared by 11:11 T S V E T E L I N A (@cvetelinapetrova1) on


Амая била точно каквато си я "поръчали" - добро и спокойно бебе, а наскоро казала и първата си дума, която била "тата". Въпреки липсата на социални контакти на живо, такива не липсват на бебчето онлайн. Тя често прекарвала часове пред смартфона, като "от другата страна" са бабите и дядовците ѝ, които я забавляват с приказки и песни.
 
Самият Криско пък в момента е буквално обсебен от темата за трансформацията си. Тя е започнала преди 3 месеца, а вече първите резултати са налице. В момента рапърът прекарва времето си в четене на статии за диети, тренировки и сън. Диетата му сега е балансирана, като нейният фокус е покачването на мускулната маса. Тежи 68 кг. и иска да стане 75 кг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Трансформацията продължава 💪🏽

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


Криско тренира по 6 пъти седмично, като фокусът в момента е силата на изпълнителя. Със Сами Хосни редуват дърпащи и избутващи тренировки. А рапърът наистина дава на 100% от себе си, както в залата, така и в кухнята. Той призна още, че не му липсват любимите вредни храни, защото се е отказал от тях още миналото лято, когато с кето хранене свали 15 кг.