Появата на едно дете може да промени коренно човек. След като "бати стана тати", Криско не е същият и това го чухме в новата му песен "Благодаря ти". Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:

Парчето е посветено на бащинството, на любовта му към приятелката му Цветелина Петрова и на практика е последната песен на изпълнителя за десетилетието, в което неговата звезда изгря ярко на музикалния небосклон у нас.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Две седмици бащинство от днес 🥰 #pochivka #nebashpochivka

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


Снимка на бебчето, обвито в луксозно одеалце и с лъскав биберон, е и главната визия на песента. Очите му са закрити от надписа "Благодаря ти", но пък виждаме неведнъж бебчето в клипа на песента.
 
Видеото е заснето в звукозаписно студио. В него влизат Ку-ку Бенд, Невена Цонева, както и половинката на Криско, Цветелина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tsvetelina 11:11 (@cvetelinapetrova1) on


Името на бебчето все още не е обявено официално, но според родните таблоиди то се казва Амая. Всъщност освен факта, че се е родило, друго не се знае официално. А появата ѝ в клипа е първото ѝ показване пред феновете.
 
Впрочем по подобен начин Криско и Цветелина обявиха, че чакат бебе. В края на клипа на песента "Да или не" Цветелина вдигна потничето си и се видя, че е в доста напреднала бременност.