В началото на годината, когато все още не предполагахме каква ще бъде 2020 г., много от нас си бяха поставили за цел да отслабнат, да тренират, да се хранят здравословно. Е, коронавирусът обърка плановете на много от нас, но не на всички. Сред хората, решени все пак да направят beach body е и Криско, който демонстрира впечатляващи резултати. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
Тук впечатляващи са обиколките на бицепсите, въпреки че не знаем какви са точно, но знаем какво беше изходното положение при Криско, когато започна работа с треньора Сами Хосни в края на януари.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нова година - нови начинания! #Трансформацията

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


"Когато един човек е показал брутално постоянство и е постигнал резултати в различни аспекти от живота си, тогава е само въпрос на време и стратегия, за да стане шампион и във фитнес сферата", написа за Криско през януари Сами и по всичко личи, че е бил прав.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Очаквайте #Трансформацията Сезон 1 🔜🔜🔜

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


Трансформацията на Криско стана повод и за видео проект, в който се вижда как тренира изпълнителят и как се храни. Така например се вижда, че тренировките му не са класически за трениращите във фитнеса, а са кръгови, функционални и често със собствено тегло.
 
В случая на Криско няма нужда от сваляне на килограми, но това не означава, че изпълнителят не се храни здравословно, а тъкмо напротив. В хранителния режим на рапъра е заложено стабилно количество растителни и животински протеини, както и храни, богати на фибри.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Заедно с Мебели Виденов ви предизвикваме да ни изпратите най-забавния семеен портрет. Качете снимката в профила си с #веселдом и отбележете @videnov.bg , тагнете вашите близки и приятели, които искате да предизвикате и един от вас ще спечели ваучер за онлайн пазаруване от Мебели Виденов на стойност 500 лв. Най-забавните снимки ще постна на стори, а на 02.04 на случаен принцип ще обявя победителя. Споделете ни вашите забавни моменти от вкъщи

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


Сами споделя, че не е фен на дългото приготвяне на храните, тъй като колкото повече едно нещо се готви, толкова по-малко полезни вещества остават в него. Той препоръчва повече пресни плодове и зеленчуци, а що се отнася до това кога да се храним той е практичен - когато сме гладни.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Малко витамин Д

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on