Новата година е чудесно време за ново начало. Така е и с изпълнителя Криско, който публикува кадър от своя план за действие в Instagram. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нова година - нови начинания! #Трансформацията

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


На снимката Криско е с популярния треньор и фит инфлуенсър Сами Хоссни, на когото явно се пада отговорността да подготви тренировъчен план и хранителен режим на рапъра.
 
"Когато един човек е показал брутално постоянство и е постигнал резултати в различни аспекти от живота си, тогава е само въпрос на време и стратегия, за да стане шампион и във фитнес сферата", пише от своя страна Сами в Instagram профила си. Той е публикувал и boomerang видео, в което Криско похапва здравословно ястие.
 
Впрочем да се качат килограми чиста мускулна маса е доста по-трудно, отколкото да се свалят нежелани мазнини. А през лятото на миналата година стана ясно, че Криско е свалил 15 кг и към август месец на 2019 г. тежи скромните 65 кг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on


Със супер фигура наскоро се похвали и половинката на Криско, младата майка Цветелина Петрова, която изглежда все едно не е раждала и то преди няколко месеца.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когато се правя, че не знам, че ме снимат 🤷🏻‍♀️ #selflove

A post shared by Tsvetelina 11:11 (@cvetelinapetrova1) on