Аштън Къчър и Мила Кунис разкриха името на дъщеря си
Аштън Къчър и Мила Кунис разкриха името на дъщеря си / Guliver/Getty Images

Холивудските актьори Аштън Къчър и Мила Кунис са измислили име на новородената си дъщеря. Щастливите родители са решили да кръстят бебето Уайът Исабел Къчър, съобщи Контактмюзик. Името е написал в сайта си гордият татко.

"Мила и аз сме радостни да представим на света Уайът Исабел Къчър. Нека животът ти бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и лично пространство", е пожелал на дъщеричката си Уайът Исабел актьорът Аштън Къчър.

Момиченцето се появи на бял свят на 1 октомври в Лос Анджелис. Къчър публикува снимката на бебето си заедно с тези на няколко други новородени и предложи на хората сами да открият на коя от тях е неговото момиченце.

Можете ли да познаете кое е детето на Мила и Аштън? Публикуваните от Къчър снимки можете да видите ТУК

Аштън Къчър и Мила Кунис планират сватба за юли следващата година, припомня Контактмюзик. Според посветени церемонията щяла да бъде в тесен семеен и приятелски кръг.

36-годишният Аштън Къчър и 30-годишната Мила Кунис имат връзка от 2012 година, но са близки още от времето, когато се снимаха заедно в телевизионния сериал "Шеметни години". През февруари тази година те обявиха годежа си, а през март медиите огласиха, че ще стават родители.

Източник: БТА