/ iStock/Getty Images
В зависимост от политическите възгледи на посетителите, кръчма в Лондон от веригата "Грийн Кинг" може да се окаже най-уютното или най-страховитото място на Хелоуин, пише в. "Дейли стар".
 
Докато Борис Джонсън се опитва да "издялка" сделка за излизането на Великобритания от ЕС, кръчмата "Ламб енд Флаг" в Уестминстър е "изваяла" нещо далеч по-весело за Хелоуин – стотици тикви с лика на британския премиер.

Тикви украсиха заседателната зала на Евросъюза Навреме за празника и на фона на кризата с Брекзит, заведението е изпълнено от пода до тавана с тикви, старателно издълбани по подобие на Джонсън – най-разпознаваемата политическа фигура в страната, с характерните му перчем и изражение. Странната инсталация е отнела шест дни на екип от опитни майстори на карвинга върху плодове и зеленчуци.
 
Посетителите на кръчмата, която се намира на "един хвърлей камък" от парламента, ще трябва да се ориентират в море от тикви с лика на Джонсън и трепкащи светлини на свещи, за да стигнат до бара за питие под зоркия поглед на "премиера".

Семейство превърна дома си в Къща на ужасите (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
"Едва ли някой ще отрече, че името на Борис Джонсън е едно от най-споменаваните в момента. Затова решихме, че едва ли има по-добър начин да отбележим празника от това да напълним кръчмата с тикви по негово подобие. Независимо от възгледите ви за Брекзит, Борис определено е звездата на шоуто този Хелоуин. Нашите тикви се радват на голямо внимание от страна на гостите и ги настройват в духа на празника", казва Фил Томас от "Грийн Кинг".
 
По случай Хелоуин посетителите на заведението ще могат да получат безплатно питие в замяна на тиква, независимо дали върху нея е издълбан ликът на Борис Джонсън или не.

И още:

Кафене в Китай има своите „кучета панди“ (СНИМКА)

Хелоуин в замъка Франкенщайн

Това кафене е различно: Кара клиентите „да се доближат” до смъртта

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА