Ангелът Карли Клос напуска Victoria's Secret
Ангелът Карли Клос напуска Victoria's Secret / Guliver/Getty Images

Красавицата Карли Клос вече няма да е модел на производителя на бельо Victoria's Secret, за да фокусира вниманието си върху обучението си в университета, съобщи Контактмюзик.

Най-добрата приятелка на Тейлър Суифт се готви да посещава курсове в Нюйоркския университет тази есен. Сега става ясно, че 22-годишната Клос е решила да намали ангажиментите си като модел, за да посвети повече време на обучението си в университета.

Вижте снимки от убийственото секси шоу на ангелите на Victoria's Secret в Лондон

Клос работи с известния производител на бельо от 2011 година и бе обявена за "Ангел" на Victoria's Secret през 2013 година. Наскоро тя разкри плановете си да се върне в университета в интервю за списание Vogue". Карли довери, че това е нещо, което отдавна искала да направи, но че няма да се откаже напълно от изявите си по модните подиуми, посочва БТА.

СНИМКИ: Карли Клос и Каролина Ерера на Седмицата на модата в Ню Йорк

Карли беше приета в университета, след като колежката й Кристи Търлингтън, възпитаничка на същото висше учебно заведение, написа препоръка за нея. Тя ще продължи да работи за фирми като "Кейт Спейд Ню Йорк" и "Лореал Париж", отбелязва БГНЕС.

Ангелът Карли Клос напуска Victorias Secret
netinfo