Андреа и Кубрат Пулев може и да не са били женени, но раздялата им по всичко личи ще бъде по-шумна и от най-шумните холивудски разводи. Новият ден започна с нови разкрития на певицата за действията на боксьора зад гърба ѝ, докато двамата са делили един дом. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

"Много ми е интересно, докато 5 год. ми живееше в къщата... си купуваше имоти с любовниците си... бащата на това момиче знаеше ли бе?!", пита Андреа под снимка на документ по покупко-продажба на недвижим имот, която публикува в профила си във Facebook и по-късно изтри. Изненадващо, но доста от коментарите под снимката на документа са против действията на Андреа.
 
Потребители на социалната мрежа я съветват да решават проблемите си помежду си, а не да се унижават взаимно в интернет. Други хора пък изразяват съжаление, че мъжете на България са издържани от майките, сестрите или жените си.
 
Посланията към Кубрат Пулев продължават и от профила на певицата в  Instagram. Там в story-та може да се прочетат послания, сред които и "беше всичко, сега си просто урок". Освен това Андреа се чуди как човек може да изрича толкова лъжи и да не се чувства зле от това. "Ако се издигнеш, не се променяй и не забравяй откъде си тръгнал", съветва още певицата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like to cuddle with you like in Christmas

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


През почивните дни Андреа обяви раздялата си с Кубрат Пулев във вече несъществуваща публикация в Instagram. От нея стана ясно, че той е имал любовници, за които само тя не знаела. "… Но се се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг”" си има сериозни гаджета", написа тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too many rules about monogamy. So...

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on


Кулминацията в признанията дойде, когато Андреа писа за "оправданията" защо мъжът до нея (Кубрат Пулев) дори и в пиковия момент на своята кариера е продължил да бъде с певицата. "Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на "Тя е болна", "Тя ще се самоубие", "Тя е съсипана", "Тя е луда”, "Тя е на тежки лекарства”.....а всъщност да молиш жената до себе си "Моля те роди ми дете”, "Бъди моя съпруга,стига с тази кариера", написа Андреа.