Обичате красивия маникюр, но сте от онези момичета с „две леви ръце“, които ще успеят да лакират прилежно едната, но не и другата си ръка?

Заредете се с няколко любими нюанса лак за нокти, търпение и няколко добри идеи от новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com с 3 лесни и много ефектни маникюра, които всяко момиче ще може да си направи.

Кога и защо жените са започнали да лакират ноктите си?

лак
netinfo

Френски маникюр, но не точно

Този маникюр напомня френски, но малко по-арт и доста по-лесен от това да създадем прави еднакви линии по всеки нокът.

А ето и как се прави:

Нанесете база, а след това 1 слой телесен цвят. После с помощта на клечка за зъби нанесете артистични точки, концентрирани във връхчетата на нокътната плочка и ставащи все по-малко към основата. Не е нужно да бъдат еднакви по големина, нито симетрично разположени. Разбира се, цветовете могат да бъдат различни – в зависимост от вкуса ви. Бяло с черно, червено със златисто, а през лятото защо не комбинация от синьо и зелено?

Мраморен ефект – тенденция и по ноктите

Вторият маникюр изглежда супер сложен, но е много лесен. Той е с мраморен ефект и е много актуален.

А ето и как се прави:

Нанесете база, а след това 2 слоя плътен бял лак за нокти. Смесете бял със съвсем малко черен лак за нокти до получаване на светлосив цвят. След това с парченце гъбка за грим и пинцета поставете от цвета по целия нокът. Накрая с прецизна четка изрисувайте хаотични черни линийки по ноктите.
Завършете с топ лак, а ако сте изцапали кожата около ноктите, използвайте тампон за уши, напоен с лак за нокти, за да почистите.

Артистичен и минималистичен маникюр

И маникюр номер 3, който изглежда много артистично, а отново се прави страшно лесно.

Маникюрът през лятото - пъстроцветен и закачлив

А ето и как се прави:

Подберете 3 цвята по вкус. Първо нанесете за основа бял лак – 2 слоя. След това с жълтия лак нанесете 2 хаотични линии на кръст на върха на нокъта + 1 права линия по средата. Ноктите ви няма да изглеждат еднакво, но точно в това им е чарът.
Natali's Beauty