7-те начина да намекнем на жените, че са напълнели
7-те начина да намекнем на жените, че са напълнели / снимка: sxc.hu

Всеки мъж знае, че съществуват няколко неща, които един кавалер не може да каже в прав текст на приятелката си. По обясними причини едно от тях е "скъпа, качила си килограми и вече не ми харесваш". Ето защо мъжете понякога трябва да измислят алтернативни начини да обяснят на жените си, че са напълнели, пише БГНЕС.

1. Купете на съпругата си дрехи, които със сигурност ще й бъдат малки. Това ще я накара да се замисли дали не трябва да свали няколко килограма, защото дупето й е затлъстяло.

2. Запишете я на уроци по йога под претекст, че го правите, за да се отпусне от стресираното й ежедневие. Красотата на йогата е това, че докато човек прави упражнения, не усеща кога е свалил допълнителните килограми.

3. Направете си собствена програма за отслабване и между другото й предложете да последва примера ви.

4. Давайте й да яде по-малки порции. Когато вечеряте вкъщи, сложете в чинията й наполовина по-малко от обичайното. Така тя най-вероятно ще осъзнае, че е започнала да яде повече от обикновено.

5. Помолете я да носи някоя своя стара дреха. Организирайте романтична вечеря и я накарайте да облече стара рокля. Така тя сама ще види колко много килограми е качила.

6. Сложете на масата в кухнята снимки от преди години и снимки от преди 1-2 седмици. Тя със сигурност ще ги погледне и ще се замисли колко много се е променила.

7. Накарайте я да носи бански. Това със сигурност ще я подлуди, ако се погледне в огледалото, тъй като всяка жена се притеснява дали изглежда добре в банския си костюм.