Ефирна, обемна, женствена - с тази пола няма да останете незабелязани, обещавам ви! Освен всичко останало, очертава се през пролетта и лятото тя да бъде тотален хит. Става дума за т.нар. туту пола или онзи тип пола, която напомня на балеринска пачка, но не чак толкова бухнала.

Тази пола може да бъде съчетана по десетки начини. В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty показва своите любими визии, съчетавайки своята ушита от майка й туту пола с други дрехи от гардероба си:

Визия 1

Нежният розов нюанс предполага поне една комбинация да бъде с бяла риза, прибрана във високата талия. Косата е на висока опашка, а в допълнение поставя много бледо сини обувки, които комбинира със сини обици със златен елемент, златна верижка и златната й халка.

туту пола
iStock/Getty Images

Визия 2

Втората визия отново е с риза, но този път дънкова! Страхотна е подобна комбинация на романтична пола и по-ежедневна риза от груба материя. Отново е заложила на токчетата, този път в телесен цвят и на клъч, в който побира най-важното - документи, ключове, телефон и червило.

Какво ще виждаме навсякъде около нас през 2019? (ВИДЕО)

Визия 3

Тя е подходяща за по-смели момичета - комбинира полата с бяла тениска, вталено кожено яке, розова раничка, която отива на полата.

туту пола
iStock/Getty Images

Визия 4

Друг ежедневен и по-пролетен вариант е да комбинираме полата с кецове. Наталия е избрала своите да са в тъмно червената гама, затова слага и такова тъмно червило. В допълнение поставя отново раничката.

Изберете цвят „жив корал“, за да сте модерни (ВИДЕО)

Визия 5

Ето и още едно смесване на различни текстури - ефирната пола комбинира с мек пуловер. Прибавя черни боти на стабилен ток. И за финал - аксесоари, които да кореспондират на черните обувки - очила с тъмна рамка и обеци.

И още:

Цветът на 2019 година е оттенък на „жив корал“

Модните престъпления, които не бива да правим (ВИДЕО)

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

7 модни правила, които британското кралско семейство спазва (ВИДЕО)

Dior: Висшата мода не трябва да бие на очи, тя е вечна (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук