100 млн. евро за мъжа, който успее да промени лесбийка
100 млн. евро за мъжа, който успее да промени лесбийка / sxc.hu

Китайският милиардер Сесил Чао предлага 100 милиона евро на мъж, който успее да промени сексуалната ориентация на дъщеря му, която е лесбийка.

Преди две години 77-годишният китаец предложил 50 милиона евро, но понеже нито един от 20 000-те кандидати не успял да се справи със задачата, сега увеличава наградата двойно.

Богаташът все още твърди, че 34-годишната му дъщеря е свободна, въпреки че преди две години се оженила за дългогодишната си партньорка. Загриженият баща подчертал, че не иска да се намесва в личния живот на дъщеря си, но все пак иска тя да има стабилен брак и деца, пише БГНЕС.

Дъщерята Джиджи споделя, че колкото и да е разстроена, би се съгласила с волята на баща си при определени условия. Тя иска този мъж да дари парите за благотворителната й организация.

Кандидати обаче все още няма.

Джиджи Чао се оженила за дългогодишната си приятелка в Париж в началото на 2012 година, но дори след сватбата баща й продължил да увеличава сумите за мъж, който я склони да се омъжи за него.

До момента кандидатите са били възрастен мъж от САЩ, няколко мъже от Етиопия, Истанбул, Африка, Португалия, всъщност от цял свят. Дори се появил американец и й казал "Интересува ме офертата. Аз съм мъж, но съм гей".

Джиджи е директор на компания за строителство. В свободното си време се занимава с авиация. Основателка е на благотворителна организация за борба с бедността.