Топ водещ от CNN, главните редактори на Economist и Wallpaper - първите в новия проект на Дарик Иноваторите
Топ водещ от CNN, главните редактори на Economist и Wallpaper - първите в новия проект на Дарик Иноваторите / netinfo

Емблематичният водещ на CNN Ричард Куест беше първият, който даде интервю за новия проект на Дарик и Zar.bg "Иноваторите: 24 интервюта за 24 часа". Като част от проекта Константин Вълков интервюира и главния редактор на най-влиятелното и продавано англоезично политическо/бизнес списание "Economist" Джон Микълтуейт, както и Тони Чембърс, главен редактор на култовото лайфстайл издание "Wallpaper".

"Преди време ме попитаха с кои 24 души бих направил интервюта, ако имам на разположение 24 часа и 60 минути за всяко интервю," разказва Константин Вълков за това как се е родила идеята за проекта. "Разбира се, че това трябва да бъдат хора, които вдъхновяват. Ще видите, че в проекта "Иноваторите" няма да срещнете хора, които гледат назад в миналото, а само такива, които с широко отворени очи очакват всеки следващ ден и усилено работят денят да е по-добър и интересен".

Излъчването на интервютата ще започне в първите месеци на 2011 година. "Надявам се последният участник в този проект да бъде свръхталантливият японски архитект Тадао Андо, но да видим," допълва Константин Вълков.

Интервютата ще бъдат излъчени в сутрешния блок на Дарик и публикувани в сайта Zar.bg

Топ водещ от CNN главните редактори на Economist и Wallpaper  първите в новия проект на Дарик "Иноваторите"
netinfo