Една любима телевизионна двойка – Лора Крумова и Милен Цветков - се събира в „Комбина” в деня на изборите
Задочен диспут между лидерите на двете водещи политически партии БСП и ГЕРБ се разразява в последните дни от седмицата  в ефира на „Здравей, България”. След участието на Корнелия Нинова в четвъртък, тази сутрин гост в студиото на сутрешния блок по NOVA беше бившият премиер Бойко Борисов.

NOVA е медията, която в деня на вота на 26 март ще съчетае реалния си опит в отразяването на ключови за страната и света събития с иновативен подход, включващ виртуални елементи и прожекция на живо пред Парламента.

Изнесеното интерактивно студио с най-опитния тандем в отразяването на избори - Ани Цолова и Виктор "Новите 240: Избори след изборите" от 18.00 ч. на живо от  НДК, най-актуалните теми и гости и извънредни новини през целия ден ще допълнят отразяването на изборите по NOVA. По традиция представители на двете най-авторитетни социологически агенции на пазара - Алфа Рисърч и Галъп, ще осигурят възможно най-достоверната картина в изборния ден.

Една от изненадите в ефира на NOVA в деня на парламентарния вот ще бъде една различна Комбина по NOVA – до Лора Крумова ще застане Милен Цветков, а Галя Щърбева ще следи пулса на изборния ден от изнесено студио. Предаването по изключение ще се излъчи от 16.00 до 18.00 ч. в неделя, 26 март, и ще търси различен поглед на това как и за какво гласуват българите с директни включвания от страната и чужбина.

„Събуди се и гласувай” ще сложи началото на изборния маратон по NOVA в 7.00 ч. Извънредни новини през целия ден и над 20 екипа на Новините на NOVA на живо от България и чужбина ще осигурят на българите достъп до най-актуалното от изборния ден чрез телевизионния ефир, радио NOVA NEWS, както и в уебсайта Nova.bg.