Ахмед Доган: Гласувах за по-сигурно бъдеще
Ахмед Доган: Гласувах за по-сигурно бъдеще / снимки: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Гласувах за демократична България, за необратимостта на демократичния процес в страната, за по-сигурно бъдеще, за това да ни управляват компетентни личности. Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган, след като даде своя вот на втори тур на изборите в 36-то СОУ "Максим Горки" в София.

Имам надежда за промяна на това политическо време, да започне друг ритъм, с една нова визия за страната в европейския контекст, с нова отговорност и най-вече с хора, които действително стават за президент и политици, допълни Доган, цитиран от БТА.

Той поясни, че е поискал целувка от всички избиратели в страната. "ДПС нищо не иска, символично казах една въздушна целувка, демокрацията няма цена", добави Доган.

На избирателя трябва да му е ясно, че днес има шанс да започне катарзис, допълни Доган.

Той посочи, че избирателната активност е достатъчна в сравнение с първия тур на изборите, но недостатъчна от гледна точка на поставените цели.

Ахмед Доган каза, че в смесените региони, визирайки 20 общини в страната, се забелязва по-голяма активност и изрази увереност, че те ще се представят добре. За голямо съжаление в някои региони се забелязват тенденции на натиск, купуване на гласове, допълни той.

Ахмед Доган Гласувах за посигурно бъдеще
netinfo