А. Първанова: Изборите в България преминаха в областта на търговското право
А. Първанова: Изборите в България преминаха в областта на търговското право / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Изборите в България от областта на конституционното право преминаха в областта на търговското право и са на път да отидат нв наказателното право. Това обаче ще стане по-нататък, след едно осъзнаване и преосмисляне от всички нас на процесите, които текат. Това коментира досегашният евродепутат и председател на НДСВ Антония Първанова на влизане в НДК.

Тя обясни, че имат информация от координатори на партията закупен вот в различни секции, но предполага, че тези сигнали няма да стигнат до кой знае какъв край в прокуратурата. За мен най-важното е, че в националния ни отбор от евродепутати аз бях голмайсторът, високо съм вдигнала летвата и пожелавам на следващия ни национален отбор да постигне тези успехи и да се представи добре, коментира Първанова.

Това, което стана ясно от изборите днес, е, че една част от българите се интересуват повече от 50 лева, отколкото от начина, по който живеят, а друга част са съгласни тези с 50-те лева да избират кой да ги управлява, смята тя.