Звездица Алексиева стана Мис Благоевград 2007
Звездица Алексиева стана Мис Благоевград 2007 / netinfo

Звездица Алексиева е победителката в конкурса за красота "Мис Благоевград 2007" и ще представлява България в световния конкурс "Лице на Света", който ще се състои в Китай. Короната й връчи лично директорът на международния форум Барбарос Юксел, пристигнал специално за събитието в България. Той бе и председател на журито, в което участваха известни имена от света на модата, културата и бизнеса.

В 12-ото издание на благоевградския конкурс, организиран от модна агенция "ВГ Моделс мениджмънт" с президент Веселина Ангелова, участваха 20 момичета на възраст от 18 до 23 години. Претендентките за короната преминаха през серия от регионални кастинги в различни гардове на Югозападна България преди да дефилират на подиума по време на гала вечерта снощи в зала "Яворов".

Подгласнички на носителката на короната Звездица Алексиева, която бе провъзгласена и за лице на община Благоевград, станаха Моника Павлова и Мая Георгиева, класирани на второ и трето място. Раздадени бяха и множество специални награди, съобщи още БТА. За лице на публиката след гласуване на откритите телефони и по време на самата надпревара бе обявена Стела Пецева.