/ NOVA
Съдът постанови глоба от 300 лв. на Жени Калканджиева по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство след скандал със съседи
Съдът постанови глоба от 300 лв. на Жени Калканджиева по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство след скандал със съседи, предава NOVA.

Пуснаха от ареста Жени Калканджиева (ВИДЕО)

Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция дори ударила майка й, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството. Пред съда в четвъртък Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно”.

Обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът й бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Задържаха Жени Калканджиева след съседски скандал (ВИДЕО)

Пред магистратите „Мис България” 1995 каза още, че създалата се ситуация е „провокация”, която цели опетняване на имиджа й. Калканджиева представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от повечето й съседи.

Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване. Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си.
nova.bg