Тема с продължение - председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов не вижда своя грешка в казуса, довел до това да го отстранят като стопанин на Съдебната палата. Съдия №1 прехвърли вината към продуцентите, заснели скандалния клип, предава NOVA.

Месец след скандала с клипа в Съдебната палата Лозан Панов определи ситуацията като активно мероприятиe. В края на април кадровиците отстраниха Панов от Съдебната палата, като приеха, че той не й е добър стопанин.

Продуцентът на рап клипа, заснет в Съдебната палата: ВКС беше наясно какво ще се снима

"Единствената причина, поради която започна тази проверка, е заснетият видеоклип и съдържанието му, с което на практика се призовава към преустановяване забраната за използване на марихуана", заяви представляващият ВСС Боян Магдалинчев.

Според Панов основната вина за случилото се по време на снимките е на продуцентите, които го заблудили.

"Всеки един човек, всеки един орган може да се срещне с недобросъвестна страна, която да злоупотреби със своите права", смята Панов.

Съдия от ВСС: Вместо да се извини за клипа, Лозан Панов прехвърли отговорността (ВИДЕО)

"Панов започва да си внушава твърде много неща и не е в състояние добре да стопанисва Съдебната палата", заяви Магдалинчев.

От ВКС са пратили писмо до фирмата, продуцент на клипа на Алек Сандър, в което настояват за допълнително 2500 лева. Причината – ползвано било повече пространство, отколкото уговореното по договор.
NOVA