От много места ни търсиха да дадем мача, да им легнем на „Царско село”, да им пуснем, но това нямаше как да стане”. Това призна треньорът на „Витоша” Асен Букарев.

„Тигрите“ загубиха с 0:1 двубоя, а това даде шансове на „Царско село” да се спаси от битката за изпадане при спечелването на само още 1 точка.

„Ще играем феърплей и срещу „Етър”. Приятелски обаждания, да ги пуснем от симпатии, чисто по съседски“, посочи още Букарев.

Той коментира и тежката ситуация преди двубоя, който бе отложен от вчера. Четирима играчи и масажист дадоха положителен резултат на бързите тестове преди мача за COVID-19. По-късно стана ясно, че в Бистрица няма заразени след задължителните PCR тестове, но въпреки това срещата бе отложена за днес.

Според Букарев медиите са подходили некоректно към случая с неговите играчи:

„Можеше да се тиражира, че има съмнения за коронавирус, а не огнище на зараза, след като очакваме реалните резултати. Ние чакахме, не тренирахме, до последно футболистите не бяха на стадиона. Поредната паника. Не знам кой иска да я създава, но това не е нормална ситуация“, каза още той.