Всички застанахме зад Наско Сираков - какво има да избираме повече, възмути се шефът на сините фенове Степан Хиндлиян
Баскетболният треньор на сините Тити Папазов сравни ПФК "Левски" с болен, който няма да откаже респиратора, когато трябва да бъде спасен. По думите му именно това представлява дарението на депутата Делян Пеевски за синия отбор.

Левскарят по този начин скастри част от феновете от Тръст "Синя България", които настояват дарения половин милион от фирмата на Пеевски - "Интръст", да бъде върнато.

"Тръст "Синя България има право да изрази своето мнение. Не го пожелавам на никого, но представете си някой от тръст "Синя България" да е болен от COVID-19 и да трябва да ползва респиратор, дарен от Делян Пеевски. Щеше ли да го ползва, или нямаше да го ползва?

Ние имаме нужда от дарител и дарителска сметка в повечето случаи при болест. За съжаление, "Левски" е почти болен", заяви Тити Папазов в сутрешния блок на NOVA, като така напомни и за големите дарения от Пеевски за болниците в борбата с коронавируса.


Делян Пеевски дари 500 000 лева за спасяването на ПФК „Левски“ (ВИДЕО)


"Искам да кажа огромно благодаря на Павел Колев и целия треньорски щаб, който държи живи надеждите. "Левски" излекува коронавируса - имате ли представа какво нещо представлява "Левски" за тази държава?", продължи емоционално Тити Папазов, като изтъкна, че съдбата на синия клуб е водеща новина от десет дни и дори измести темата за пандемията.

Папазов благодари за жеста с готовност за помощ и на собственика на ПФК "Лудогорец" и Нова броудкастинг груп - Кирил Домусчиев. "Най-големият опонент на "Левски" осъзна, колко е значим "Левски" и е готов да помогне", изрази признателност левскарят.

Всеки има право да дарява каквото и на когото поиска, пък допълни шефът на сините фенове Степан Хиндлиян, като напомни, че и досега през последната година "Левски" се издържаше от дарения. 

"Левски“ от много години се управляваше от заеми, от година с дарения. Когато г-н Божков стана силният човек в „Левски“, фирмите около него започнаха да погасяват заемите с дарения и всички бяха ок. Когато започнаха проблемите му с правосъдието, продължихме издържането с дарения.

Всеки има право да дарява - където и колкото поиска. Аз изказвам принципна позиция и питам - каква е разликата между даренията от преди и сега?“, изрази недоумение от реакция на тръста и Хиндлиян.

Той заключи, че всички усилия на левскарите са си стрували, след като легендата на "Левски" Наско Сираков заяви, че се нагърбва с отговорността за отбора.

"Ние сме победители в това нещо. За да активираш Сираков след толкова много време, е благодарение на всички нас - за да излезе живата легенда на клуба, един истински лидер, защото ние Сираков го разглеждаме като един от нас“, заяви Хиндилян. А Тити Папазов разкри, че през цялото време, почти всеки ден се е съветвал със Сираков за готовността си да вземе акциите. "Той узря, когато Диков се появи с акциите и омерзи "Левски", разкри Папазов.

Божков натискал сините фенове за протест срещу Борисов, след отказа им отрязал финансите (ВИДЕО)


Хиндлиян и Папазов бяха категорични, че случилото се със синия отбор и това, на което го подложи укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков, е подигравка.

"Козовете продължават да са в ръцете на Божков - той е решил да прави избори. Не знам коя ще му е ЦИК", заключи с горчива ирония шефът на сините фенове.

"Подигравката с "Левски" продължава със страшна сила. С "Левски" продължава да се жонглира по най-безогледен начин на фона на всичките ни усилия и на фона на горчивите чаши, на фона на мобилизацията на толкова много хора, които дават парите си. Какво има да избираме повече? Всички застанахме зад Наско Сираков", отсече Степан Хиндлиян.