/ Даниела Субашева, DarikNews.bg
Събарят незаконни постройки в „Столипиново“, предаде репортер на Dariknews.bg. От тях пет вече са съборени от самите собственици, уточни зам.-кметът на район "Източен" Атанас Кунчев, който контролираше процеса на място. 

Премахнаха незаконните постройки до сладкарската фабрика в Кадиево (ВИДЕО)

Акцията на ул. "Крайна" 11 е предимно за незаконни гаражи и бараки, ползвани за складове, заведения, стъкларници и складиране на покъщнина. Тя започна от 9.30 ч., като в квартала влезе багер, осигурен от районната администрация. 

Даниела Субашева, DarikNews.bg

Даниела Субашева, DarikNews.bg

Районът е изключително мизерен, а междублоковото пространство, което се разчиства от ламаринени гаражи, е заринато с боклуци, хвърляни от живеещите в близкия блок. На практика то прилича на бунище, видя репортер на DarikNews

Даниела Субашева, DarikNews.bg

Даниела Субашева, DarikNews.bg

"Няма ли още сто журналиста да дойдете?", възмущаваше се един от собствениците. Той и негови съседи изнасяха имуществото си от гаражите, които минути след това биваха съборени от багера. 
 
 
Столипиново

Събарят незаконни постройки в Столипиново

Публикувахте от DarikNews.bg Пловдив в Вторник, 10 март 2020 г.

В рамките на акцията днес ще бъдат съборени общо 17 гаража, а след това отпадъците от тях ще бъдат изринати. Предстои да бъдат почистени и боклуците в района. От администрацията планират да направят на това място детска площадка. 

Багер започна събарянето на необитаеми ромски къщи в "Западен" (СНИМКИ)

Няма напрежение в квартала, като има засилено полицейско присъствие. 

Даниела Субашева, DarikNews.bg

Даниела Субашева, DarikNews.bg