Фандъкова инспектира новата отсечка
Фандъкова инспектира новата отсечка / БГНЕС
Местните избори ще се състоят на 27 октомври
Досегашният кмет на столицата Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за нов трети пореден мандат, това заяви самата тя при инспекция на строителството на участък от третата линия на метрото от Орлов мост до бул. "България".

"Взех решение да се кандидатирам за кмет на нашия град. Решението ми не е спонтанно хрумване", заяви тя.

ГЕРБ спазиха традицията, регистрираха се първи за местните избори (СНИМКИ)


Фандъкова обяви кандидатурата си при проверката на строителството на участък от третата линия на метрото от Орлов мост до бул. "България".

Отсечка от третия лъч на метрото
БГНЕС

"Обещах, че в началото на септември ще кажа моето решение дали ще поискам отново доверието на моите съграждани, вече сме началото. Взех своето решение, кандидатирам се за кмет на нашия град. София се развива и променя през последните 10 години не с приказки, а с много работа. Това е моята основна мотивация", добави Фандъкова. Тя заяви, че ще предложи график за работа с нови идеи, нови хора и нова енергия.

Кметът Фандъкова: Следващата година ще ремонтираме театър „София“

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е утвърдила кандидатурата на Йорданка Фандъкова за кмет на София за предстоящите местни избори, съобщиха от пресцентъра на партията. 
От там изтъкват, че според ръководството на партията именно работата на Йорданка Фандъкова и екипът й стоят в основата на изцяло променения облик на София. 

"ИК на ГЕРБ вярва, че с избирането на Йорданка Фандъкова за четвърти мандат процесът по пръвръщането на София в модерен и иновативен европейски град може да продължи, защото тя има нужната компетенция, опит и нови идеи", се посочва още в прессъобщението по повод днешното решение. 
БГНЕС, БТА