/ iStock/Getty Images
Преди около две седмици Министерството на здравеопазването обяви началото на поощрителна игра със 102 смарт часовника, като част от кампания за насърчаване на ваксинирането срещу COVID-19. А утре ще се проведе първият жребий. Ще бъдат изтеглени 25 печеливши сред ваксинираните в периода от 30 септември до момента.Нов стимул: Въвеждат томбола за ваксинирани

От министерството припомнят, че в играта могат да участват всички хора над 12 години, които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата им.

Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg.

Ако не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип. Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата, посочват още от МЗ.

Пълните условия за участие в поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, са публикувани ТУК