Словенецът подписа договор с Левски за две години
Новият старши треньорът на Левски Славиша Стоянович предпочита да говори с резултатите си, а не да обещава. Това каза самият той на първата си пресконференция като наставник на "сините".
 
18 юли: Делио Роси и Левски се разделиха. Кой ще го смени?

Вчера словенецът подписа договора си с отбора за 2 години, а днес изрази надежда Левски да сложи край на тежката серия без трофей.
 
"Дошъл съм в голям клуб. Клуб с богата история, велики треньори и играчи са били тук. Знам какво ме очаква. Не е първият голям клуб, който водя. Трудна ситуация, но трябва да сме спокойни, има страхотни фенове, които разбират добре футбола. (...) На всяка тренировка и мач ще даваме максимума", заяви Стоянович, цитиран от Gong.bg.
 

БГНЕС


Промяна: Търсят нова дата за Левски - Милан, мачът няма да е на 11 август

"Нито една победа няма да дойде лесно. Играчите са добри, треньорът на Левски трябва да бъда храбър и да имаме оптимизъм", каза още той и призна, че е възможно привличането на нови играчи.
 
"Разбирам колко е тежко за феновете толкова години да няма трофей. Надявам се още тази година да има трофей, дали ще е титлата, или купата, направи заявка за бъдещето Стоянович.
 
Още от акцентите при представянето на Славиша Стоянович като треньор на Левски четете на Gong.bg
 
gong.bg