Синът на актрисата Аня Пенчева коментира инцидента от 19 май, след който той бе задържан.

„Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е един агресивен господин, който заплашва жени. Заплашил е и Ива. Заплахите са отправени с особена жестокост”, заяви Ангел Караньотов пред NOVA.

Задържаха сина на Аня Пенчева заради побой

Караньотов и приятелката му Ива Русинова бяха задържани заради побой над 39-годишен софиянец. Инцидентът е станал в неделя близо до летището край Сапарева баня.

„Каза ми, че на тази писта няма да остана жива и здрава, дойде да ми се покаже кой е. Каза ми, че съм щяла да пострадам. Бях с приятелката си. Обадих се на Ангел да му кажа, че съм изключително притеснена, че сме две жени и ни заплашват”, заяви Ива Русинова.

„Има заплахи. Защо полицията не обърне внимание на това? Г-на събира групировка. Това е агресивен човек, който в деня на случката е направил поне 10 конфликта с мотористи. Това, че аз съм отишъл в този момент там, че са го ступали, че са му счупили зъбите някакви хора – не го прави невинен автоматично”, коментира Караньотов.

Той разказа, че когато приятелката му се е обадила уплашена, че някакъв мъж я заплашва, той веднага тръгнал към мястото.

„Отивам и в този момент се разиграва някаква свада. Това, че съм бил там и това, че съм син на Аня Пенчева не ме прави виновен. Има снимки, има доказателства, нека някой да каже дали съм бил замесен”, заяви Караньотов.

Според Ива Русинова разправията е станала на около 100 метра от двамата.

„Случваше се далеч от нас, бяха се събрали хора от цялото летище”, разказа Русинова. По думите й двамата имат издадени призовки в качеството им на свидетели.

„Отидохме в полицията и дадохме показания”, обясни Русинова.

„Дадох си показанията, лежах си 24 часа както си му е реда”, допълни Караньотов.
nova.bg