Сидеров: 2008 ще бъде годината на социалните сътресения
Сидеров: 2008 ще бъде годината на социалните сътресения / cнимка: Sofia Photo Agency

Най-важното през 2008 година ще бъде, че тя се очертава като година на кризата. Обикновените българи ще бъдат още повече мачкани с нови цени, нови данъци. 2008 година ще бъде годината на социалните сътресения, годината на осъзнаването на повече българи. Това прогнозира в предаването „Годината” на Дарик радио лидерът на партия „АтакаВолен Сидеров.

Плащаме огромен членски внос в ЕС, загубихме реакторите и нямаме компенсации затова, коментира още Сидеров.

В политиката се правят компромиси и аз съм съгласен с това, но не можеш да правиш компромиси с национални приоритети. Планът на "Атака" е да следваме това, с което печелим доверието на хората. Нужен е нов курс на икономиката ни, на националната политика, нов подход към външната политика.

За местните избори „Атака” имаше 1 стотна от рекламата, която получи на тепсия ГЕРБ – то ние щяхме да имаме над 30-40 процента в парламента. Само че ние получихме и получаваме още удари, каза Волен Сидеров и прогнозира, че следващите избори ще бъдат още по-купувани.

Събитието за 2007 година според „Атака” е събуждането на българите. Този процес върви и това се показа с едно гражданско поведение като учителската стачка, каза още Волен Сидеров.