президентство елха
президентство елха / Президентство
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава украсиха коледната елха на "Дондуков" 2 с децата, чието лечение се подпомага от „Българската Коледа“.

"Всички тези рисунки, които днес рисувате, всички играчки, които сглобявате, всяка песен, която днес пеете са част от коледното вълшебство. Вие сте вълшебниците на нашия празник и безкрайно се радваме, че сте тук", обърна се президентът към малките си гости.

президентство елха
Президентство

„Наближава Коледа, тя ни зарежда с доброта и ни дава вяра и надежда“, подчерта Румен Радев и посочи, че най-важното е да бъдем заедно по празниците и да се подкрепяме, защото всеки има нужда да усети усмивка, добра дума и протегната ръка в труден момент. „Продължавайте да гледате към света все така усмихнати и добри, да давате надежда и вяра на нас, че светът е по-добър“, каза той.

президентство елха
Президентство

Украсяването на коледното дърво в президентската институция се осъществява за поредна година от деца, подпомогнати от кампанията „Българската Коледа“, деца – изпълнители и дарители. Седемнадесетото издание на благотворителната инициатива си поставя за цел да подпомогне лечението на конкретни деца и да осигури високотехнологична медицинска апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация.

президентство елха
Президентство

По време на коледното тържество децата заедно с Аделина Радева, Мирослава Иванова и Виктор Николаев писаха писма до Дядо Коледа и изработиха коледни играчки и украшения за елхата, а с Иван Манчев украсиха коледни сладки и разговаряха с Николай Дойнов и Ани Салич.

Участници в тържеството бяха и изпълнители от Вокално студио „Voice academy“, Танцов ансамбъл „Пламъче“, 144 СОУ „Народни будители“ и Спортен клуб по художествена гимнастика „Финес“ – Костинброд.

президентство елха
Президентство

президентство елха
Президентство

Допълнителна информация за благотворителната инициатива на държавния глава и начините, по които могат да бъдат направени дарения, може да получите на сайта www.bgkoleda.bg