/ Facebook/BoykoBorissov
Премиерът Бойко Борисов наблюдава експериментални ракетни стрелби край нос Емине. Подобни стрелби не са провеждани в България от 18 години насам. 

За първи от 18 години насам в България се проведоха експерименталните стрелби на противокорабен ракетен комплекс “Рубеж. Казвам голямо браво на нашите командири и на флота затова, което ни демонстрираха днес. Видях много майсторски неща. Искам българските граждани да знаят, че в армията ни работят големи професионалисти.

Бойко Борисов
Facebook/BoykoBorissov

Бойко Борисов
Facebook/BoykoBorissov


Планираното увеличение на заплатите на военните ще остане, въпреки страховита световна криза, написа още премиерът във Фейсбук. 

“Може да се справим финансово и не се налага да спираме големите военни проекти. Убедих се, че армията ни е много добре подготвена и българският народ може да спи по-спокойно. На днешното обучение в противокорабен ракетен комплекс “Рубеж" лично се уверих в професионализма на военните ни. Много интересна и мощна ракета, 20 метра над морето лети и може да поразява кораби на 40 км. Военните също са доволни, защото през последните 18 години такива обучения не бяха финансирани и провеждани”, допълни министър-председателят.

 

 

Планираното увеличение на заплатите на военните ще остане, въпреки страховита световна криза. Може да се справим...

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 11 юни 2020 г.


Бойко Борисов
Facebook/BoykoBorissov

Бойко Борисов
Facebook/BoykoBorissov