Погребват убитото семейство в Пловдив
Погребват убитото семейство в Пловдив / netinfo

Днес ще бъдат погребани Благой и Йорданка Сапунджиеви и 5-годишната им дъщеря Петя. Телата на тримата бяха открити на 4 януари в апартамента им в пловдивския квартал „Кючук Париж".

Откриха три трупа в апартамент в Пловдив

Мъжът е застрелял съпругата и детето си и е сложил край на живота си. Благой е извършил двойното убийство и самоубийство с незаконно притежаван пистолет, купен вечерта преди трагедията.

Убийството в Пловдив извършено с незаконно притежаван пистолет

Близките на семейството са в шок. Мъката е неописуема, казва майката на Благой, а баща му не може да преживее случилото се. Те твърдят, че нищо в поведението му не подсказвало, че се готви да застреля съпругата и детето си. Непрежалима е загубата и за роднините на Йорданка.

Близките на загиналото семейство в Пловдив: Каква е тази любов да погуби живота

Благой и Йорданка се запознали преди 9 години. Той я обичал и ревнувал силно. Според родителите на Благой нещата между двамата не вървели гладко още отначало, тъй като Йорданка искала да води по-свободен начин на живот. Преди година се изнесли на квартира, но това не спасило брака им. На Коледа решили да опитат отново, а дни по-късно Благой разбрал, че до съпругата му имало друг мъж. Близките на Йорданка отричат тези твърдения. Смята се, че Благой е убил жена си и детето си и се е самоубил от ревност, а семействата им се питат каква е била тази любов, че да погуби три живота.

Други новини от Пловдив