Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и спортният министър Радостин Василев разтопиха ледовете помежду си, става ясно от пост на Раева във Фейсбук, на който двамата са се прегърнали за снимка.

Тя обяви, че днес Василев я е приел в кабинета си. "Изчистихме всички недоразумения и двамата гледаме в една посока - просперитета на спорта", написа тя.

Спортният министър и Илиана Раева размениха тежки обвинения

Раева обясни, че вчера той й се е извинил, а днес и тя на него. "Извиних му се, защото така го чувствам и смятам, че така е редно. Монетата винаги има две страни.
Вярвам в неговите намерения и възможности, че като министър ще направи най-важното за развитието на спорта", посочи още тя.



Вчера Василев и Раева размениха тежки обвинения. След среща между федерациите и ММС, Раева отправи остра атака към Василев, обвинявайки го, че "атаката на новия министър на спорта се прехвърли от Наско към мен". Малко след това той отговори на Раева на извънреден брифинг в сградата на ММС.

"Никога не съм нападал г-жа Раева, нито нейния съпруг, нито нейния спорт. Няма да позволя председателят на една федерация да извива ръцете на министъра", заяви вчера Василев.